E-learning over wettelijke steunfiguren: vergroot jouw kennis!

Psyche ontwikkelde de afgelopen maanden, in samenwerking met de ombudspersonen van de onafhankelijke ombudsdienst geestelijke gezondheidszorg, een nieuwe e-learning over mogelijke wettelijke steunfiguren in de zorg.

Ontdek de rol van de vertrouwenspersoon en de vertegenwoordiger. Leer wat ze precies doen en hoe ze worden aangesteld. We staan ook stil bij de meerwaarde van deze steunfiguren voor jou als zorgverlener.

Om het geheel compleet te maken, voegden we enkele uitdagende casussen toe om je kennis te versterken. Na het doorlopen van deze modules krijg je enkele uitdagende casussen om je kennis te versterken.

Deze gratis e-learning biedt een interactieve ervaring. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, dat voldoet aan de eisen van de recente kwaliteitswet.

Ben je geïnteresseerd in het aanbieden van deze e-learnings aan jouw volledige organisatie? Dat kan! Je kunt ze eenvoudig integreren in je opleidingsbeleid. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om de deelname van medewerkers in jouw organisatie op de voet te volgen.

Klaar om je kennis te vergroten? Registreer je vandaag nog en maak gebruik van deze waardevolle leerervaring!